برنامه نویسی یکی از مهارتهای بسیار ارزشمند و مفید در دنیای امروزه است.
با پیشرفت فناوری و افزایش استفاده از نرمافزارها در همه جوانب زندگی، دانش برنامه نویسی به عنوان یکی از مهارتهایی که میتونه در زندگی شخصی و حرفهای تاثیرگذار باشه. در این مقاله، مراحل و راهنماییهایی برای شروع کردن به یادگیری برنامه نویسی را بررسی میکنیم.
دوستان اولین قدمتون اینه که هدف خودتون را مشخص کنید.آیا قصد دارید به عنوان یک برنامه نویس حرفهای در یک شرکت کار کنید یا میخواهید به عنوان یک توسعهدهنده مستقل کارآفرینی کنید؟ آیا قصد دارید در حوزههای خاصی مانند توسعه وب، برنامهنویسی موبایل یا هوش مصنوعی فعالیت کنید؟یا میخواهید همراه تیمتون یه بازی خفن بسازید که کلی نصب بشه.تعیین هدف باعث میشود که بهترین مسیر برای یادگیری برنامه نویسی رو انتخاب کنید.
بعد از اینکه هدفتون مشخص شد حالا وقتشه که ابزار مناسب را انتخاب کنید. همه ی زبان های برنامه نویسی تو یه حوزه قدرت بیشتری از خودشون نشون دادن, مثلا پایتون توی حوزه هوش مصنوعی عالیه , سی شارپ برای برنامه نویسی سمت سرور خیلی خوبه.شاید خیلی جاها دیده باشید که بگن سی شارپ برای توسعه اپ های دسکتاپ و بازی خوب باشه ولی از نظر من بهترین عملکرد رو توی حوزه برنامه نویسی وب نشون داده از خودش.
خلاصه که برای هر حوزه ای زبان های برنامه نویسی خاص خودش هست که میتونید انتخاب کنید و شروع به یادگیری برنامه نویسی کنید. ولی اینم در نظر بگیرید که برای شروع فرقی نمیکنه چه زبونی باشه شما باید اصول اولیه برنامه نویسی رو یاد بگیرید که تقریبا توی همه زبان ها یکیه ولی پیشنهاد من به شما اینکه با زبونی مثل سی شارپ یا پایتون شروع کنید.
با توجه به زبان برنامه نویسی که انتخاب کردید، باید به دنبال منابع آموزشی مرتبط بگردید. امروزه منابع آموزشی بسیار زیادی برای هر زبان برنامه نویسی در دسترس است. شما میتوانید از کتب، ویدیوها، دورههای آموزشی آنلاین، منابع آموزشی رایگان یا پولی , مستندات خوده زبان برنامه نویسی و یا YouTube استفاده کنید.البته که وبسایت دیاکد میتونه کمک بزرگی بهتون بکنه
خب شما بعد از این مراحل باید شروع به تمرین کردن و پروژه زدن کنید. بهترین کاره اینه که یه پروژه برای خودتون تعریف کنید و از صفر تا صدشو پیاده سازی کنید این به شما کمک میکنه تا مهارتهای خود را تثبیت کنید و بر روی انواع مسائل واقعی کار کنید.
پیوستن به جوامع برنامهنویسی و شبکهسازی با دیگرانی که در این حوزه فعالیت میکنند، میتواند به شما در یادگیری و پیشرفت کمک کند. از جمله این جوامع میتوان به گروه های تلگرامی و یا دیگر شبکه های اجتماعی اشاره کرد.
شروع برنامهنویسی ممکن است یک چالش بزرگ به نظر برسد، اما با انتخاب مناسب زبان برنامهنویسی مناسب، استفاده از منابع آموزشی معتبر، انجام تمرینات عملی، و شبکهسازی با دیگران، میتوانید به موفقیت در این حوزه دست پیدا کنید :))
نوشته شده توسط :
علیرضا مقدم